Nu söker vi en Account Manager

Royal Streaming levererar musik och tekniska lösningar till över 2500 spelande enheter i över 40 länder och fortsätter att växa. Idag har vi kunder som Apoteket, Clas Ohlson, Acne, och 7-eleven för att nämna några. I vår tillväxtresa fyller vi nu på med ännu en duktig säljare till vårt team.

Vi söker dig som brinner för försäljning och för att skapa resultat för oss och våra kunder.

Som en del i vårt säljteam arbetar du med hela säljprocessen: från leadsgenerering och nykundsbearbetning till säljmöten, offertskrivning och avslut. Utöver nykundsbearbetning är kundvård av våra befintliga kunder och relationsbyggande en viktig del av ditt uppdrag.

Du är en säljfokuserad och affärsdriven person med en stark vilja att arbeta mot utsatta mål. Du har ett stort intresse av affärsutveckling och hur nya lösningar kan bidra till mer lönsamma affärer för våra kunder. Du är kreativ men också strukturerad och har såväl social kompetens som ekonomisk förståelse. Du är bekväm med att hålla presentationer och duktig på att nätverka.

Våra kunder finns i hela världen och därför kräver vi att du har en mycket god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och i skrift på både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du:

  • har minst 3-5 års säljerfarenhet
  • har erfarenhet av att ta hand om större kunder/konton
  • tidigare arbetat internationellt
  • att du jobbat inom eller med retail

Detta är arbetsplatsen för dig som är ansvarsfull, driven och som triggas av att arbeta självständigt i en utåtriktad roll samtidigt som du är en generös och omtyckt lagspelare. Du erbjuds en spännande roll som ger dig möjlighet att vara en viktig del i företagets framgångar.

Vi är ett sammansvetsat gäng som alla har musikintresset gemensamt och brinner för att leverera rätt sound till våra kunder. Därför är din vilja, ditt driv och din attityd allra viktigast!

Övrig information

Tjänsten: tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
Placering: på huvudkontoret i centrala Uppsala.

Intervjuer sker löpande.

Ansök genom att skicka ett personligt brev med bifogat CV till [email protected]

Eventuella frågor besvaras av Emilia Maric, 0704-851 517, [email protected]