Pulse of

Grand Hôtel


Anrika Grand Hôtel Stockholm har sedan starten 1874 varit det självklara valet för såväl celebriteter som helt vanliga livsnjutare på resande fot. Dess läge erbjuder en fantastisk utsikt över Lilla Värtan och Stockholms slott med Gamla Stan endast ett stenkast bort.

Royal Streaming har tagit fram musiklösningar för hela Grand Hôtel, exempelvis allmänna utrymmen såsom lobby och hissar, klassiska Verandan -känt för sitt svenska smörgåsbord av högsta klass, samt den grandiosa Cadierbaren och hotellets sommarklubb Terrassen.

”Det är häftigt att få leverera en fullskalig musiklösning till ett av Sveriges mest anrika hotell. Varje låtval hanteras med yttersta noggrannhet då min ambition är att musiken som spelas här skall hålla samma höga standard som allt annat inom dessa väggar gör.

Det är extremt inspirerande att arbeta med alla teman som spelas i olika delar av hotellet. På Verandan möts man av svala, melankoliska toner från Skandinavien, samtidigt som gästerna i lobbyn välkomnas av experimentell lounge, urbana beats och spoken word. Cadierbaren och Terrassen har givetvis, precis som alla andra delar av hotellet, sina egna, unika musikprofiler som vi med varsam hand kurerar.”

Oscar Mathlin, musikdesigner