Pulse of

Grand Hôtel


Anrika Grand Hôtel Stockholm har sedan starten 1874 varit ett självklart ”hem” på resan för likväl celebriteter som helt vanliga livsnjutare. Väl placerat med en fantastisk utsikt över Lilla Värtan mot Stockholms slott.

På den klassiskt svenska Verandan serveras smörgåsbord av högsta klass, besök Guide Michelin-meriterade Mathias Dahlgrens restauranger eller varva ner i grandiosa Cadierbaren.

”Det känns stort att förse ett av Sveriges mest anrika hotell med en fullskalig musiklösning. Varje uppdatering sker med yttersta fingertoppskänsla då jag verkligen vill att musiken ska spegla den originalitet som ryms mellan dessa väggar.”

”När jag väljer musiken som ska få möjligheten att spelas söker jag efter spåren med ”det”, något som väcker gästens intresse och som kan föranleda till en ny diskussion.”

”Med hotellets bredd kommer även en bred musikrepertoar, i Verandan hörs nordisk lugn singer/songwriter, i lobbyn kan man få höra ett instrumentalt mästerverk medan i Cadierbaren spelas det senaste för en kvalitativ helkväll i internationell klass. Den gemensamma nämnaren är att alla spåren måste ha ”det”.”

Jonathan Ingman, musikdesigner