#newmusicroyal

Foto: Niklas Porter

Ni vet väl vilken dag det är? Exakt, det är fredag och New Music Friday! Eller som vi numer kan säga, New Music Royal! Med det vill vi uppmärksamma (och skryta om) att ännu en av våra musikdesigners, Viktor Olsson, släpper ny musik med sitt band Marigold idag. Vi är megastolta och går i tankarna om det är läge att döpa om Royal Streaming till Fame Factory i stället?

Marigold bildades i Borlänge 2010 och består av bandmedlemmarna Johan Nordin, Daniel Wallsten och Viktor Olsson. Känns namnet Marigold bekant är det förmodligen för att bandet redan har flera framgångar bakom sig. Sedan 2010 har de hunnit släppa tre kritikerrosade album samt gästat ett flertal av Sveriges stora musikfestivalscener och synts i morgonstudion på TV4

År 2015 släpptes deras (hittills) mest uppmärksammade singel, ’Allt kommer att bli bra’, vilken blev belönad med hela 5 stjärnor av tidningen Gaffa. Vi spår att detta släpp kommer bli minst lika uppskattat och kan bara lyfta på hatten efter att lyssnat och gungat med till Marigolds nya singel ’Big green eyes’. It’s a hit, garanterat! Marigold’s nya singel ’Big green eyes’ finns ute på spotify nu! Följ länken nedan, lyssna och njut!