Vill du jobba med oss?

Det här är Jonas. Efter sex år som musikdesigner har han nu bestämt sig för att lämna Royal Streaming och börja plugga i höst. Jonas är inte bara en underbar person och kollega, han är också oerhört musikintresserad, strukturerad, noggrann och brinner för att leverera rätt sound till våra kunder. Det gör Jonas eftersom han älskar att lyssna på musik hela dagarna.

Vi kommer inte kunna hitta en ny Jonas, men vi behöver hitta en ny musikdesigner som också kan det där som Jonas är så bra på, som kan fylla hans plats och bli en del av ett grymt team. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler i Luthagen, på Skolgatan 6 i Uppsala.

Som musikdesigner hos oss jobbar du med flera av Skandinaviens största varumärken och ansvarar för deras musikprofiler. Du ansvarar för egna kunder och kommer vara med att sätta prägel på hur deras varumärke låter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • löpande musikprofilering av både befintliga och nya kunder
  • att bygga samt underhålla våra kunders musikkanaler
  • produktion av informationsbudskap till våra kunder
  • research och branschspaning

Vi är ett sammansvetsat gäng som alla har musikintresset gemensamt och brinner för att leverera rätt sound till våra fina kunder. Därför är din vilja, ditt driv och din attityd allra viktigast! 

Anställning: heltid
Startdatum: augusti 2021
Sista ansökningsdag 9/4-2021 (intervjuer kommer att ske löpande)

Eventuella frågor besvaras av Emilia Maric 0704-851517

För att söka tjänsten, maila ett personligt brev samt CV till [email protected]