Bli starkare och snabbare -med den perfekta träningsmusiken!

Studier visar att musik ökar vår prestation vid träning. Det blir helt enkelt roligare när man får lyssna på bra musik; man blir gladare, får mer energi och orkar därför prestera bättre – det är inte svårare än så. Vilken sorts musik som taggar oss till rörelse är dock högst individuellt.
Vi har levererat musik till ett flertal gym under åren och har av erfarenhet lärt oss att de flesta anläggningar kräver stor variation gällande musikvalen just på grund av att vi människor gillar olika. De flesta vill lyssna på sin egen personliga musiksmak och gärna musik de känner igen (även detta finns det studier på), men framförallt ser vi att merparten önskar att träna till musik som har en tydlig takt och ett högre tempo. En låt kan dock faktiskt vara riktigt energisk trots att den har ett lägre tempo, ta Hiphop till exempel som generellt sätt är en genre med ett lågt bpm (beats per minute), men som peppar oss med energi för sin attityd och puls.
Här på Royal Streaming har vi sedan flera år tillbaka tränat tillsammans en gång i veckan och är precis igång igen efter juluppehållet. För oss är såklart musiken vi tränar till väldigt viktig (så pass att vår tränare fick ångest och lämnade över ansvaret för den till oss), men även vi har olika musiksmak och önskemål. Därför har vi skapat en gemensam spellista där alla får lägga in sina bästa träningslåtar och på så sätt har vi skapat vår perfekta spellista. Listan hittar ni nedan, hoppas den ska göra er lika starka och snabba som oss!
https://open.spotify.com/playlist/7GxgflLabl2Bbza8dy8tjC?si=fb11e0ecf9ce4cfc


Royal Workout Plan – Fredagar 11.00!