Kom och lyssna på oss

Uppsala Konsert & Kongress den 12/2-2016
Music, Communication and Inspiration

Kan man öka försäljning med musik? Hur då i sånt fall? Vad är det som gör att viss musik fungerar bättre än annan och varför är det så?

Fredagen den 12 februari har vi fått äran att hålla i en av Marknadsföreningen i Uppsalas föreläsningar där vi kommer att prata om just detta. Att rätt musik har massor av positiva effekter för varumärken vet vi, men vad är rätt musik och hur kommer man fram till det?

Kom och lyssna till oss på Uppsala Konsert & Kongress den 12 februari där Gustav Nordlindh och Jake Benson pratar om det bästa vi vet, musik och vad den gör med och för oss. Välkomna!

Anmäl dig här

 

Elton John till Uppsala

Mannen bakom de tidlösa och episka låtarna ”Your Song”, ”Tiny Dancer”, ”Rocket Man” och ”Candle In The Wind”, Elton John kommer i veckan till Uppsala och Botaniska Trädgården. Ackompanjerad av sitt band och en väderleksrapport som lovar solsken kommer detta utan tvekan bli den största konserten i Uppsala och kanske Sverige detta år. För att förbereda er på bästa sätt har vi skräddarsytt en spellista med de 20 bästa låtarna enligt oss.

Välkommen till Uppsala, Sir Elton John.

 

Polar Music Prize

I ”Stikkan” Andersons anda delas varje år Polar Music Prize ut för att uppmärksamma enastående prestationer inom musikvärlden.

Tidigare pristagare har bl.a. varit Björk, Paul McCartney och Bob Dylan, under den tv-sända prisceremonin så sluter vi tillsammans med kungligheter och musikeliten upp för att i år hylla Evelyn Glennie och Emmylou Harris.

Vi på Royal Streaming är väldigt stolta över att Polarpriset gillade vår idé att sätta ihop en radiokanal med musik från tidigare vinnare. Vi tog även fram och producerade en informativ röst som återger prismotiveringen för lyssnaren.

Klicka gärna in er på kanalen här!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Grand Hôtel Terrassen

Ikväll är det säsongspremiär för Grand Hôtels Terrass, en oas i den svenska huvudstaden. Med svalkande drinkar och mjuka soffor ligger det upplagt för en härlig sommardag. Så klart har Grand tänkt på allt och bad därför oss att ljudsätta Terrassen.

 

Royal Streaming Dj:ar

Untitled-1

Emellanåt händer det att vi får önskemål av våra kunder att faktiskt vara på plats, det kan vara allt från invigningar till kundkvällar och lanseringar. I dag kommer våran musikdesigner och dj, Jonathan att åka till Stockholm för att spela skivor när Grand Hôtel inviger sitt nya våningsplan. Om ni är nyfikna om hur det kan komma att låta, klicka på play nedan!

 

7-Eleven Wedding Chapel

711

Under årets pridefestival kommer 7-Eleven likt förra året erbjuda vigslar i Humlegården, Stockholm.

I år kommer de att göra om deras butik på Humlegårdsgatan i Stockholm till ett Wedding Chapel i klassisk Las Vegas tappning. I butiken kommer besökare att kunna viga sig genom olika kända profiler. Under Pride veckan kommer det också pågå olika event i anslutning till butiken.

Självklart har 7-Eleven bett oss att ljudsätta detta event då t.ex. Mona Sahlin kommer viga de par som valt att föreviga sin kärlek till varandra.

 

Uppsala Peace Party

Untitled-2

När vi är tillbaka från semestern, 15 augusti, så går sommarens fest av stapeln; Uppsala Peace Party. Detta för att fira att vi i Sverige fått leva under fred i hela 200 år! På scen den fantastiska miljön i Botaniska Trädgården här i Uppsala kommer man bl.a. kunna lyssna till Rebecca & Fiona och Ison & Fille.

Värt att tillägga är att hela eventet kommer vara gratis!

 

Valborg i Uppsala

Valborg

Äntligen är det sanna vårtecknet snart här! Man ur huse och folkfest på Uppsalas gator. Kvalborg och Valborg går knappast omärkt förbi om man gillar musik, eller vad sägs om Adrian Lux, Den Svenska Björnstammen och Abidaz?

Dessa alternativ ser vi på Royal Streaming fram emot mest!

Kvalborg

Abidaz & We are Sharks – Smålands nation

Hoffmaestro – Svandammshallarna

Den Svenska Björnstammen – Östgöta Nation

Dida  – Birger Jarl

Valborg

Adrian Lux – V-dala

Mash Up International & Dance, Kill, Move + Kiros – Flustret

DJ Akilles & Jonathan Ingman + Karolina Sandberg – Gården

 

Galavant & Klingande till Uppsala

GalavantSenare idag kommer den franska succéduon Klingande sluta upp med det svenska stjärnskottet Galavant för en elektroniskt laddad fredagskväll på Stockholms nation i Uppsala.

Klingande, med dundersuccén Jubel, har nått över 1 800 000 spelningar på Spotify och Galavant har bl.a. producerat låten Tonight som agerade ledmotiv till årets upplaga av housefestivalen Summerburst.

Vi på Royal Streaming vill absolut inte missa kvällar likt denna och därför kommer vi finnas på plats både framför och uppe på scenen. Vår egen Jonathan Ingman står nämligen för supporten denna fantastiska kväll!