Hur låter det hos kund?

I dagarna gav sig vårt musikteam i väg på en utflykt till Mall of Scandinavia för att besöka våra kunder i gallerian. – Vi brukar se till att besöka våra kunder så ofta vi har möjlighet, det är viktigt att höra hur soundet man skapat för varumärket låter på plats eftersom att ljudbilden och känslan i butiken kan vara en annan än den när man sitter framför datorn och väljer musiken, säger Jonas Malm, Musikdesigner på Royal Streaming. Det är även bra att prata med butikspersonalen och få feedback kring hur de upplever musiken, vi fokuserar ju mycket på hur varumärket ska låta och att kunderna ska trivas men det är självklart även viktigt att butikspersonalen också uppskattar musiken, tillägger Jonas.

Vår Musikdesigner Sandra Leto erkänner att hon ofta går in privat och smyglyssnar på musiken på Lyko. -Varje gång jag går förbi en Lykobutik måste jag gå in och bara lyssna en liten stund. Alla kunder är roliga att jobba med på olika sätt men Lyko blev precis kund hos oss när jag började arbeta för Royal Streaming och det var mitt första uppdrag att ta fram ett sound för varumärket, på så sätt känner jag kanske lite extra för just Lyko. Sedan är tanken att själva soundet för Lyko ska representera skönhet inifrån och ut samt ha en positiv vibe som får en att vilja slänga lite extra med håret, så jag tycker bara att det är bara härligt att gå in i butiken en stund och boosta självförtroendet med härlig feel good musik, säger Sandra och slänger håret över axeln.

Om du också vill boosta dig med feel good musik men inte är i närheten av en Lykobutik har Sandra såklart styrt en lista med några av sina senaste favoriter från kanalen.