Välkommen Stadium

Royal Streaming tecknar avtal med Stadium

Från och med årsskiftet 17/18 är samtliga Stadium Groups butiker ljudsatta av musiktjänstföretaget Royal Streaming. Royal Streaming ansvarar därmed för vilken musik som spelas i sportkedjans samtliga butiker. 
– Vi vill inspirera till en aktiv livsstil och det är därför viktigt med samarbeten som stöttar det och kan hantera våra behov. Till exempel behöver Stadium och Stadium Pulse egna designade musikkataloger som Royal Streaming levererat till oss. Efter att vi testat konceptet i ett flertal butiker bestämde vi oss, säger Susanne Stille, Marketing Coordinator Stadium.
Avtalet löper i tre år och innefattar över 170 Stadium-, Stadium Outlet- och Stadium Pulse-butiker i Sverige, Finland och Tyskland. Royal Streaming levererar även, förutom de designade ljudkoncepten, den tekniska lösningen till samtliga butiker. Gustav Nordlindh, VD på Royal Streaming berättar att Stadium länge varit en drömkund. 
– Stadium är ett fantastiskt varumärke som alltid ligger i framkant, som vågar testa och som gör det riktigt bra – vi är en bra match! Vi har jobbat hårt för att hitta rätt designade ljudprofiler för samtliga koncept, det har varit utmanande men samtidigt relativt enkelt, kanske just för att Stadium är ett så väletablerat och välkänt varumärke som så många kan känna en stark koppling till. Att vi står som helhetsleverantör känns otroligt spännande och vi ser fram emot ett långt och bra samarbete.
För mer information.
Gustav J. Nordlindh, VD, Royal Streaming
Mobil: 0734-454545
E-post: [email protected]
Angelica Larsson, PR & Informationsansvarig Stadium
Mobil: 070-5803931
E-post: [email protected]
Om Stadium
Stadium är Sveriges största sportkedja och med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse har företaget cirka 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som är Sveriges största sportläger. Koncernen har cirka 3 800 anställda och omsättningen 2015/2016 var cirka 6,8 miljarder kronor inklusive moms. Företaget ägs av bröderna Ulf och Bo Eklöf med familjer samt Ikano S/A. Stadium vill inspirera till ett aktivt liv för alla. www.stadium.se.
Om Royal Streaming
Royal Streaming är Nordens snabbast växande företag inom musiktjänster till retailmarknaden. Royal Streaming levererar sedan starten 2006 musik och tekniska lösningar till butiker över hela världen.