Välkommen till Musikbanken!

Musikbanken är Svenska kyrkans egna musiktjänst, en bank med all världens låtar samlade för våra kyrkor och församlingar. Musiken kan användas på bröllop, dop, begravningar och andra viktiga tillfällen – ett enkelt verktyg för dig/er som administrerar musiken.

I musikbanken kan du söka efter låtar, skapa spellistor och även önska låtar om du inte hittar det du söker. Alla låtar som önskas läggs till i appen inom fyra dagar förutsatt att de finns inspelade och är tillgängliga.

Tjänsten fungerar lika bra på telefonen, datorn och plattan och kan även användas i ett offline-läge där det saknas eller inte finns tillräckligt starkt nät.

För att registrera ett konto, klicka här så kommer du till formuläret som du skriver ut, fyller i och sedan skickar in till [email protected]

En månadsprenumeration kostar i dagsläget 420kr + moms och kan avslutas när du vill med en månads uppsägningstid.

”De som kommer till oss har ofta redan tänkt på en låt. Då är det skönt att snabbt och enkelt kunna lägga till den. Framförallt gör Musikbanken det enkelt att hantera upphovsrätt – allt är färdigt och man behöver inte göra något extra”.
Jonny W Nehl Othzén, Prästkandidat, Salems församling