Sätt puls på ditt varumärke med designad musik


Du vill skapa rätt associationer till ditt varumärke. Mycket arbete, energi och pengar har lagts på rätt inredning, rätt grafiska uttryck och rätt marknadsföring i köpta kanaler. Allt finns på plats för alla sinnen. Nästan.

Prova fritt i 30 dagar Kontakta oss

Vad menar vi med designad musik?


Designad musik är att skapa ett musikkoncept som förstärker upplevelsen och genererar en positiv laddning av ett varumärke. Vår arbetsmetod bygger på att hitta den musik och ljudbild som speglar just er och attraherar er målgrupp. Resultatet streamas sedan ut till alla platser ni verkar på. Stockholm, New York eller Borås? Var ni än möter era kunder så blir varumärket tydligt och med Royal Streamings skräddarsydda lösningar blir det samtidigt enkelt och kostnadseffektivt för er.

Prova fritt 30 dagar KONTAKTA OSS


Hur går det till?


För att skapa ert musikkoncept måste vi först lära känna ert varumärke. Tillsammans med er börjar vi därför med att identifiera de viktigaste känslor och associationer som ni vill väcka. Vi testar olika spår och landar i det som mest effektivt ringar in varumärket. När musikkonceptet nu är på plats är det bara att trycka på play för er egen unika kanal. Royal Streaming är en komplett musiklösning och hos oss finns all nödvändig kompetens för att leverera det du kommer behöva inom musik, teknik, rättigheter och support.
Prova fritt 30 dagar KONTAKTA OSS


Royal Artist – En unik musikprofil till lägre kostnad


När du väljer Royal Artists skapar vi din musikprofil utifrån Skandinaviens största samlade musikkatalog med nya osignade artister. Det här är inte bara en möjlighet till ett helt unikt uttryck – det är även en smart ekonomisk lösning för dina butiker.

Processen är densamma, musiken vi väljer ska förstärka upplevelsen för kunden, spegla varumärket och vara i linje med företagets strategiska inriktning, men du slipper kostsamma rättighetsavgifter för framförandet. Givetvis får alla artister betalt men det sker direkt från oss till upphovsrättshavaren utan mellanhänder.

PROVA FRITT 30 DAGAR KONTAKTA OSS


Royal Adsell – Din egen reklamradio


Med Royal Adsell kan du välja att sända egna aktuella erbjudanden för att öka försäljningen på plats eller för att sälja reklamplats i din egen kanal. Vi producerar reklam- och infomeddelanden efter färdigt manus från dig eller från ett underlag som vi tar fram tillsammans. Dessa läggs sedan in i din tidsstyrda musiktjänst för att förstärka kampanjer eller ge information till dina kunder.

Magnus Neldemo, 7-eleven, Marknadsansvarig Kommunikation & Digitalt


Genom sitt personliga engagemang och sin goda service erbjuder Royal Streaming mer än bara musik. De är oerhört lyhörda och proffsiga i sitt arbete och har hjälpt oss att utifrån vår vision och våra kärnvärden hitta en ljudprofil som inte bara stärker varumärket 7-Eleven och går i linje med all övrig kommunikation vi gör utan även bidrar till en trevligare butiksmiljö. Genom kontinuerlig dialog och feedback från våra butiker säkerställer vi tillsammans att vi genom rätt musik ger kunderna en positiv bild av vårt varumärke.Teknik på dina villkor


Royal Streamings musiktjänster är teknikoberoende. Med det menar vi att den lösningen anpassas efter de förutsättningar som finns hos er för att nå högsta möjliga kvalitet. Finns det redan hårdvara som exempelvis datorer eller iPads på plats så kan ni enkelt nyttja vår app, Royal Play. Saknas sådan teknik så får ni istället en musikbox av oss som lätt kopplas till förstärkaren. Vilken lösning ni än väljer så har ni alltid samma möjligheter till tidsstyrning och Royal AdSell.

Skulle ni ha andra typer av tekniska system på plats som ni vill integrera med våra tjänster så hjälper vi till att hitta bästa möjliga lösning.
Prova fritt 30 dagar