Välkommen Totême

Tidlöst elegant design, varje kvinnas uniform med klassiskt rena snitt och hög kvalitét. Så skulle man kunna beskriva Totême, men det är så mycket mer än det. Totême är inte bara oerhört fina kläder och accessoarer utan står för en upplevelse där varje detalj i hela konceptet är perfektion. Elin Kling och Karl Lindman startade sitt estetiska universum som beskrivs som sparsmakat, svalt och superestetiskt 2014 och vi är sedan en tid tillbaka deras mycket stolta musikleverantör.
Vår musikdesigner Franciska är den som står bakom Totêmes sound och berättar följande:
”Jag ville möta deras strävan att rikta sig till målgruppen genom att, med musikens hjälp, förstärka kundens butiksupplevelse. Totêmes design andas en sofistikerad internationell elegans och funktion, inte bara i kollektionerna utan även i butikerna där varje kund ska känna sig som hemma. Musiken ska vara ett med inredningen och skapa en nyfikenhet precis som alla unika plagg. Detta vill jag att deras ljudbild ska spegla.”

Vill ni uppleva tidlös design förpackad i estetisk perfektion råder vi er att besöka någon av butikerna i Stockholm, antingen på Biblioteksgatan eller i NK-huset. Det är en upplevelse.
Om du är nyfiken på hur Totême låter kan du lyssna på listan nedan.
https://open.spotify.com/playlist/4YuQPs7lwr7ENgeXKVC8ww?si=O7rveqitSROmShem-Txamw