Designad musik

Vårt koncept, Designad musik är ett sätt att stärka varumärket och samtidigt skapa en bättre kundupplevelse. Konceptet går ut på att vi först och främst lär känna ditt varumärke. Detta är en av de viktigaste delarna och en förutsättning för att vi ska kunna skapa en musikprofil med ett varumärkesanpassat sound. Genom att analysera varumärket hittar vi den musik som passar varumärket bäst. Musiken ska väcka rätt associationer och känslor hos målgruppen och vara i linje med det som målgruppen tycker om att höra. Låtarna måste även passa tillfället.

Vi erbjuder en komplett lösning
Att bygga ett brand handlar både om att skapa ett överhängande koncept och att finjustera detaljerna. Musiken kan bli en viktig del av ert brand, speciellt om det används på rätt sätt. Vi på Royal Streaming erbjuder en komplett musiklösning vilket innebär att vi tar hand om allt. Vi väljer ut musiken, ser till att tekniken finns på plats, räknar ut den optimala volymen, tar hand om alla rättigheter och står redo att hjälpa till med kundsupport när det behövs. Med vår hjälp blir musiken en naturlig och självklar del av verksamheten som både hjälper till att öka försäljningen och att skapa rätt förutsättningar för fortsatt framgång. Vi ser även till att musiken streamas till samtliga platser, oavsett om det handlar om flera restauranger runt om i landet eller butiker i olika länder.

Varumärkesanpassad musik hjälper dig att bygga ditt brand
Med vår hjälp blir musiken en naturlig och självklar del av verksamheten. En viktig kugge som hjälper till att skapa rätt förutsättningar för fortsatt framgång. Vill du veta mer om hur våra musiklösningar kan hjälpa din verksamhet att växa? Hör av dig till oss redan idag så berättar vi gärna mer. Vi har lösningar som passar både stora och små verksamheter.

Kontakta oss