Musik i restaurang

Ett restaurangbesök är en upplevelse som kan påverkas på många sätt. Är personalen glad och snabb på att uppmärksamma gästerna? Kommer maten efter lagom lång tid och smakar det gott? Bidrar restaurangmiljön till att höja upplevelsen? När gästen väl lämnar ska det vara med ett leende på läpparna. De flesta av dessa faktorer går att styra och på många sätt är restaurangmiljön en av de viktigaste. Ett enkelt sätt att skapa en trevlig miljö är genom musik, men det är viktigt att använda rätt musik och inte vilka låtar som helst. En gäst märker omedelbart om något inte riktigt stämmer och det gäller även musiken.

Musik som passar tillfället
När du ska äta middag med din partner sätter du förmodligen på musik som passar det speciella tillfället. Fel musik som dessutom spelas med fel volym skapar en konflikt mellan tillfället och musiken. Med vår hjälp blir musiken en viktig del av upplevelsen. Vi ser till att gästerna i din restaurang lyssnar på musik som passar tillfället och går i linje med restaurangens varumärke.

Att tänka på när du spelar musik i restaurang
Oavsett om du spelar musik i en butik, på en offentlig plats eller i din restaurang så behöver du betala rättighetsavgifter för framförandet av musiken. När du låter oss ta hand om din musik får du inte bara hjälp med låtvalen, du får även hjälp med alla licenser och rättigheter. Dessutom kan vi även ta hand om den tekniska delen och på så sätt säkerställa att dina gäster får musik som både passar bra, låter bra och spelar med rätt volym.

Kontakta oss så berättar vi mer!