Musik på hotell

Alla hotell vill ge sina gäster den bästa möjliga hotellvistelsen. Det innebär att man måste ha kontroll över flera väsentliga delar. En av de viktigaste delarna är hotellmiljön. Det är bland det första gästerna möts av när de besöker hotellet och någonting som ständigt finns närvarande i upplevelsen. Hotellmiljön skapas av alla intryck som gästen upplever under vistelsen, från vad de ser till vad de känner och hör.

Musik kan skapa känslor
När du lyssnar på musik, oavsett om du gör det medvetet eller ej, skapas känslor i kroppen. Snabba och inspirerande låtar kan ge dig energi när du tränar. Lugna låtar gör det lättare att slappna av. Med hjälp av hotellmusik kan du se till att olika delar av hotellet skapar rätt känslor. Rätt musik kan även leda till rätt associationer. Om du driver ett fint hotell kan du använda musiken för att förmedla att detta är en lyxig och exklusiv plats. Musik kan naturligtvis även användas på andra delar av hotellet. Genom att spela musik i hotellets matsal, i hallarna, i träningsanläggningen eller spaavdelningen kan du skapa rätt känslor och associationer på dessa platser.

Låt oss ta hand om musiken åt er
All musik påverkar gästernas hotellupplevelse, från din hissmusik till musiken som hörs vid frukostborden. Vi på Royal Streaming kan hjälpa dig skapa en ljudprofil som passar hotellets varumärke. Med rätt musik för varje tillfälle blir det lättare att skapa en trevlig atmosfär som i sin tur leder till att gästerna trivs. Vi erbjuder kompletta musiklösningar, vilket innefattar allt från noggrant utvalda låtlistor till licenshantering, tekniska lösningar och naturligtvis även snabb support. Vill du veta mer om våra tjänster kan du med fördel höra av dig till oss, vi ser alltid fram emot att ta oss an nya utmaningar.

Kontakta oss för mer information