Stimfri musik

För att få använda musik i en verksamhet eller på offentliga miljöer behöver du en musiklicens från Stim. Därefter får du en faktura från upphovsrättsorganisation som är baserad på hur mycket du har använt musiken samt faktorer som verksamhetstyp och avtalstyp. Det innebär att hotell, restaurangkedjor och liknande betalar mer jämfört med en liten butik eller individuell restaurang. Om du vill ha en musiklösning till din verksamhet men till ett bättre pris kan du välja stimfri musik.

Lyssna på osignade artister
Det är bara musikskapare som är anslutna till Stim som kan få Stimpengar. Vi på Royalstreaming erbjuder en tjänst för att få ett billigare pris på din musiklösning. Med hjälp av tjänsten Royal Artists kan vi skapa en musikprofil utifrån ditt varumärke men med musik från vår katalog av osignade artister. Denna musikkatalog är en av de största i Skandinavien. Detta är ett enkelt sätt att slippa stim-musik.

Samma process, bättre pris
När du väljer Royal Artist gör vi exakt samma noggranna arbete som när du använder våra andra musiklösningar. Det som skiljer är själva musiken. Vi ser alltid till att låtarna som spelas förstärker och förbättrar målgruppens upplevelse, samt att de speglar varumärket och associeras med värden som är i linje med företagets varumärkesstrategi. Artisterna får betalt av oss istället för Stim.

Låt oss ta hand om musiken
Vi på Royalstreaming är experter på musik. Med vår hjälp kan du skapa en musikprofil som passar din verksamhet perfekt, inte bara när det kommer till låtval utan även detaljer som tempo, genre och ljudvolym. Vi erbjuder en komplett lösning, vilket innebär att vi även kan ta hand om tekniken och finnas tillgängliga som support när det behövs. Du kan själv välja om du vill spela musik utan Stim. Det är ett utmärkt alternativ för företag med begränsade ekonomiska möjligheter. Vill du veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss redan idag så kan vi hitta en musiklösning som passar just din verksamhet.

Vi berättar gärna mer, kontakta oss!