Hej Coop!

Musik är viktigt och en betydelsefull del av upplevelsen i en Coop-butik. Att välja rätt musik kan vara både tidskrävande och svårt, att förstå sig på djungeln av rättigheter ännu svårare – detta kan vi! Vi hjälper varumärken världen över med designad musik som stärker både identitet och affärer.

Vi har tagit fram ett skräddarsytt musikkoncept designat för Coop. Innehåll och tempo är noga utvalt för att ge era kunder ett långt och trevligt kundvarv som hjälper er att öka försäljningen.

 

499kr/mån

Vet ni vad? Musiken som spelas på Coop är från vår direktlicensierade musikkatalog, våra Royal Artists och innebär därför att inga kostnader för rättigheter till Stim & Sami tillkommer.

Lägg din beställning här

 

 

Vad ingår för 499kr?

 

UPPDATERINGAR
Ert koncept uppdateras kontinuerligt med ny musik. Detta görs för att både era kunder, men även er personal ska känna att innehållet känns nytt och fräscht.

HÅRDVARA OCH SUPPORT
Vi förser er med vår teknik, antingen en musikbox eller vår app. Vår supportavdelning finns alltid att kontakta och ni har full support på tjänsten och garanti på tekniken.

SAKNAR NI HÖGTALARE?
Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av ljud för offentliga miljöer och retail. Prisbilden beror på butikens storlek och vilket/hur mycket ljud ni önskar. Prata med oss så hjälper vi er att välja högtalarpartner för just er Coopbutik. 

INSPELADE MEDDELANDEN DIREKT I KANALEN

För er som vill ges möjligheten att spela in reklam- eller informationsmeddelanden som läggs in direkt i era kanaler. Det kan till exempel handla om pågående eller kommande erbjudanden och kampanjer eller rena informationsmeddelanden. Kontakta oss så berättar vi mer.

SÅ HÄR SKULLE DET KUNNA LÅTA I DIN BUTIK


Prova fritt i 30 dagar

Vi ger alla butiker möjligheten att testa vår tjänst kostnadsfritt i 30 dagar, hör av dig till vårt säljteam så kommer vi överens om teststart och andra detaljer.

Prova fritt i 30 dagar

 

Jag är väldigt nöjd med musik i butik från Royal Streaming. Musiken bidrar till en positiv och härlig atmosfär och upplevelsen i butiken blir väldigt trivsam. Vi får väldigt mycket beröm av kunder om hur trevligt det är i vår butik. Det är bra anpassade låtar som är neutrala och passar bra in i vårt koncept. Musiken finns där, utan att ta över, och det är inte heller någonting som personalen blir trött på. Vi skulle verkligen inte vilja vara utan. Jinglarna skapar ett stort mervärde där vi kan vara både relationsskapande och jobba med merförsäljning.”

Lena Björnfoot
butikschef Coop Sävast

Lena Björnfoot
butikschef Coop Sävast

VAD BEHÖVER VI FRÅN ER?

  • Planritning inklusive installationshöjd
  • Kontaktuppgifter
  • Komplett adress- och kontaktlista
  • Kontakt med föreningens IT-ansvarig
  • 1st dedikerat nätverksuttag samt 2st 230V uttag

FÖR MER INFORMATION

Kontakta oss på [email protected]
eller 018-432 03 00