Bakgrundsmusik

Rätt musik kan få oss att bli taggade, lugna, sorgsna eller lyckliga. Musik kan även förknippas med olika värden. För att stärka sitt varumärke gäller det att inte bara ha koll på vilka värden viss musik är förknippad med, det gäller att man även använder sig av musiken på rätt sätt.
Bakgrundsmusik är inget nytt koncept. Butiker, hotell, restauranger och andra affärsverksamheter har under många år använt sig av musik för att påverka sin målgrupp. Det räcker inte med att bara sätta på radion eller sätta på vilken musik som helst. Genom att göra ett aktivt val och framförallt välja musik som passar in i verksamheten kan du både stärka varumärket och förbättra upplevelsen för målgruppen.

Musik påverkar oss mer än vi tror

Att spela rätt bakgrundsmusik för just din verksamhet kan vara detaljen som leder till en positiv kundupplevelse. När en kund eller en gäst går in i era lokaler möts de av flera intryck. De lägger märke till inredningen, till färger, former och trevlig personal. i bakgrunden hörs musik som kompletterar synen de har framför sig. Alla dessa intryck påverkar inte bara personens humör, de påverkar även vad personen upplever din verksamhet. Genom att göra rätt i alla led kan du se till att skapa den bästa möjliga upplevelsen.

Spela musik offentligt på rätt sätt

I över tio år har vi på Royal Streaming hjälpt företag med designad musik och även andra musiklösningar. Vi hjälper även till med allt som behövs gällande rättigheter, teknik och support. Vill du veta mer? Hör av dig så berättar vi mer än gärna hur rätt musik leder till ett starkare varumärke.

 

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

I våra butiker vill vi inte bara erbjuda mat och service av högsta kvalitet utan rätt musik som skapar en helhetskänsla för gästen. Royal Streaming har alltid varit det självklara valet för oss när det kommer till musik streaming. De är lyhörda, snabba och bäst i branschen tycker vi.”

Dennis Veidinis
Driftchef, Bröd & Salt

Dennis Veidinis
Driftchef, Bröd & Salt