Välkommen Emilia

Nu stärker vi upp ytterligare och välkomnar Emilia Maric, vår nya Operativa chef
Det händer extremt mycket på marknaden för de olika musiktjänster vi levererar där tekniken och även rättigheterna är en stor del i vårt erbjudande. Här vill vi fortsatt ligga i framkant tillsammans med våra kunder. Detta tar tid och därför är det nödvändigt att toppa laget så att rätt person är på rätt plats säger vår VD Gustav Nordlindh.
I rollen som operativ chef ska Emilia framförallt se till att leda och driva den dagliga verksamheten, men också strategiskt vara med och fortsätta stärka Royal Streamings position på marknaden.
”Det känns både superkul och läskigt på samma gång. Vi står inför spännande utmaningar och ska fortsätta stärka vår position på marknaden inte bara i Sverige utan även utanför, säger hon efter ett par veckor på det nya jobbet. ”
Emilia kommer senast från Zellout reklambyrå i Uppsala.
”Åren på Zellout har varit helt fantastiska och lärt mig massor som jag tar med mig till Royal Streaming. Det är så roligt att få komma till ytterligare ett ställe med kreativa människor. Att få komma till en arbetsplats som dessutom kombinerar varumärken och musik har alltid varit lite av en dröm”.
Välkommen hit säger vi!