Kom i form med Royal Streaming!

Vi på Royal Streaming har precis kommit igång med vår gemensamma träning på USIF tillsammans med vår personliga tränare Pontus som gör allt i sin makt för att hålla oss i form. Vi är mycket taggade över att äntligen ha kommit igång igen efter juluppehållet, förutom att det är viktigt att vi rör på oss för att undvika stela kroppar är det fantastiskt bra för sammanhållningen. Eftersom att vi är så nöjda över att vara igång igen tänkte vi stämma av hur det går för dig med träningen såhär en månad in på 2018? Förhoppningsvis kan vi peppa dig till att komma igång igen om det är så att motivationen till att hålla nyårslöftet lagt sig och besöken på gymmet redan börjat mattats av.

Något som självklart är viktigt för oss är att träna till musik vi gillar. Det är heller inte ny forskning att musik påverkar människan positivt och kan göra att man presterar bättre under träning. Musik gör det lättare att fokusera och hålla tempot i löparsteget till musikens takt och det är lätt att man känner att man hamnar i perfekt ”flow” när man synkar övningarna till musiken. Vi vill till och med påstå att bara vetskapen om att man har en ny grym spellista att träna till kan vara något som gör att man ser fram emot att snöra på sig träningsskorna. Därför vill vi dela med oss av vår spellista där du får våra absolut bästa work out-låtar just nu! 

Vi har det roliga uppdraget att få leverera musiken till bland annat just USIF där vi tränar samt till ett flertal andra gym i landet, alla med något skilda musikprofiler för att matcha just deras klientel. Musik är dock något som är mycket personligt och speciellt på ett gym där alla vill träna till just sin favoritmusik kan det vara svårt att tillfredsställa allas olika önskemål, men efter många år i branschen vill vi ändå ödmjukt påstå att vi har känslan för att hitta en bra mix som som håller alla medlemmar nöjda och glada.

 

Våra bästa träningslåtar just nu hittar du här:

https://open.spotify.com/user/royalstreamingmusic/playlist/7GxgflLabl2Bbza8dy8tjC?si=3MFySM5RRaKxEKUA4E_VEg

 

Vill du veta mer om hur musiken påverkar dig när du tränar rekommenderar vi dessa artiklar:

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/music-workout-exercise-playlist-pain-easier-rocky-research-studies-proven-a7238016.html

https://www.huffingtonpost.com/entry/how-music-affects-workout_us_55d746a3e4b0a40aa3aaa9da