Låt oss presentera Joakim Sjönvall!

Jocke

Med stort nöje kan vi presentera Joakim Sjönvall som under en period kommer att göra sin praktik hos oss på Royal Streaming. I bagaget har Joakim tre års studier vid Göteborgs Universitet och en kandidatuppsats inom musikvetenskap. Han beskriver sig själv som en hopplöst misslyckad trumslagare som uppskattar Bob Dylan.

Vid sidan om utbildningen har Joakim fyllt tiden med musikuppdrag för den lokala studentradion, talangscoutning för Universal Music och arbete som musikjournalist. Joakim fascineras över musikens förmåga att påverka människan och dess psyke i olika offentliga miljöer och hoppas kunna utforska detta område mer i framtiden.

Med stort nöje kan vi presentera Joakim Sjönvall som under en period kommer att göra sin praktik hos oss på Royal Streaming. I bagaget har Joakim tre års studier vid Göteborgs Universitet och en kandidatuppsats inom musikvetenskap. Han beskriver sig själv som en hopplöst misslyckad trumslagare som uppskattar Bob Dylan. Vid sidan om utbildningen har Joakim fyllt tiden med musikuppdrag för den lokala studentradion, talangscoutning för Universal Music och arbete som musikjournalist. Joakim fascineras över musikens förmåga att påverka människan och dess psyke i olika offentliga miljöer och hoppas kunna utforska detta område mer i framtiden.