Merry Royal X-mas!

Vi bad våra musikdesigners att sammanfatta musikåret som gått.
Det var svårare än vi trott. Sandra, Jonas och Oscar jobbar varje dag med att skapa rätt mix av musik till våra kunder och lyssnar igenom tusentals låtar varje vecka. Att till exempel välja årets bästa låt var kanske därför en alldeles för stor utmaning, men den fick de ändå…
Trots den svåra utmaningen, är dock alla tre överens om att 2015 präglats av ett mycket bra svenskt musikår, både internationellt men kanske ännu mer på den svenska musikscenen. ”Jag har nog lyssnat mer på svensk musik i år än något annat år” säger Sandra.
”Det är kul att så många svenska artister gör så mycket bra musik. Seinabo Sey, Silvana Imam, Jonathan Johansson, Zara Larsson och Sabina Dumba är bara några exempel på artister som verkligen stuckit ut under året, kul!”
”Det dök upp nya häftiga artister från ingenstans känns det som, Madi Banja och XOV till exempel”, säger Oscar.
Alla tre är också överens om att svensk Hip hop levererat under året och att det är roligt att det kommer fler och fler kvinnor i den genren.
På den internationella scenen har den amerikanska producenten Diplo gjort ett bra år och samarbetat med välkända namn i projekt som Jack Ü och Major Lazer där han varit med och skapat megahits som t.ex. ”Lean On” och ”Where Are Ü Now” med Justin Bieber som förövrigt kom och tog över hela världen i slutet på året.  Tropical House tog över hela housescenen, Adele kom tillbaka med nytt material och The Weeknd och Drake leder Hip hop-ligan.
Årets låt?
Oscar: Det får bli XOV med DTTM (Don´t talk to me)
Sandra: Lätt! Jamie XX med I Know There´s Gonna be Good Times
Jonas: Det går inte att välja bara en, jag måste få lämna min top 3
1. Seventeen med Sjowgren
2. Lonely Town med Brandon Flowers
3. Simple Things med Miguel
Vi vill önska alla våra härliga kunder och alla andra en fantastisk jul och samtidigt passa på att lämna den enda spellistan du behöver i jul. Varsågoda, klicka här så kommer du till
Royal X-mas Christmas music!

God jul!