Nya familjemedlemmar och full fart framåt på Royal Streaming!

Här på Royal Streaming är det som vanligt full fart. Under våren har flera intressanta kunder tillkommit och i och med det har vi värvat ännu ett par härliga medlemmar till Royalfamiljen, -Välkommen Philip som är ny på IT- och supportavdelningen och Emil som stärker upp musikteamet!

Våra nya kollegor och vänner Philip (t.v.) och Emil (t.h.) känner in vårsolen på vår trappuppgång.

 
Mycket händer som sagt på Royal Streaming och vi jobbar ständigt för att utvecklas som företag. I dagens höga tempo och framtidsfokus är det lätt att missa att stanna upp och se alla framgångar och den tillväxt vi har haft. Vi växlar några ord med vår Head of Music, Oscar Mathlin som har varit med på Royal Streamings resa i snart åtta år. Han har sett företaget växa från ett litet lokalt bolag med endast tre anställda till där vi är idag, med kunder och spännande samarbeten över hela världen.
 
Oscar Mathlin, Head Of Music – Royal Streaming

”Det är häftigt att titta på Royals utveckling och reflektera över allt som har hänt sedan jag började, som ensam musikdesigner till att nu jobba i ett team på fem personer, som tillsammans med vår IT- och supportavdelning levererar en grym tjänst till våra kunder. På en konkurrensutsatt marknad har vi fortsatt växa och det visar att erfarenhet kombinerat med hårt arbete ger resultat, och jag är stolt över att ha varit med från början.”
 
 
 
 
Vi är stolta och tacksamma över att ha fått ta del av Oscars utveckling och kompetens under åren!