Royal Streaming är ett av Sveriges Superföretag!

Vi gjorde det igen!
Royal Streaming är stolta över att för andra året i rad kvalat in på Veckans Affärers lista över Sveriges 641 Superföretag!
Mycket har hänt på marknaden sedan vi startade upp vår verksamhet för drygt 10 år sedan. På den tiden var det helt nytt att prata om streamad musik i butik och många hade svårt att se värdet i designad musik. Med övertygelsen om att detta ändå var framtiden och att marknaden snart skulle förstå vikten av att spela rätt musik för ökad trivsel och försäljning fortsatte vi att kämpa på.
Det var några tuffa år men sakta men säkert började som vi hoppats på intresset för vår tjänst att öka och vi har med åren fått in storkunder som 7-eleven, Waynes Coffee och Daniel Wellington. Idag ser mycket annorlunda ut från när vi startade, tekniken har gått framåt och konkurrensen har blivit hårdare, i början var vi nästan ensamma på marknaden men nu har vi stora multinationella företag som kollegor i branschen. Att vi därför ändå fortsätter att växa och återigen kvalar in på denna lista gör oss därför extra stolta. Det är verkligen ett bevis på att hårt jobb lönar sig.

Läs mer på:
https://www.va.se/nyheter/2017/10/16/superforetag2017/