Skapa minnen hos CEWE Japan Photo

Vi vill välkomna vår nya kund, prisbelönta CEWE Japan Photo! Ett fotolabb online med flera butiker i både Norge och Sverige som specialiserar sig på bildprodukter av hög kvalité där kunden kan skapa unika och personliga produkter av sina foton eller helt enkelt framkalla foton the old fashioned way.
Butikerna har aldrig tidigare spelat någon musik innan vi kom in i bilden. Fräscha och ljust inredda lokaler där kunden spenderar mycket tid medan de noggrant väljer ut vilka minnen som ska förevigas i ett fotoalbum eller kanske en ram. Musikvalet var självklart, ett företag med rötter i Danmark ska såklart ha ett skandinaviskt sound. Vi blandar gammalt med nytt för att ge en familjär känsla så varje enskild kund ska kunna känna igen sig. Klassisk välkomnade pop blandas med ett modernt elektroniskt sound.
Precis som foton konkret är minnen som ögat ser, är musiken ett annat sinne vi även förknippar med minnen och genom att ljudsätta CEWE Japan Photos butiker med en härlig modern ljudbild hjälper vi till att stärka all sinnen för kundens upplevelse.
Besök gärna CEWE Japan Photos hemsida för personliga julklappstips!
https://www.japanphoto.se/om-cewe-japan-photo