Sommaren lider mot sitt slut men musiken lever vidare.

Vi suger ut det sista av sommaren och fortsätter njuter av solen och musiken. I helgen upplevde vi bland annat en oförglömlig spelning på hemmaplan när Markus Krunegård spelade på Parksnäckan i Uppsala. Han påminde oss om att mindre gig är precis lika mäktiga (om inte ännu mer ibland) än de stora festivalspelningarna vi senast befann oss på.
Oavsett om vi kan tycka det är lite tråkigt att sommaren börjar gå mot sitt slut är vi ändå lyckliga när vi inser att det fortfarande finns många fler grymma utomhusspelningar att se fram emot och musiken, den lever ju för alltid vidare.
På fredag beger vi oss åter till Parksnäckan när Brink & Berger bokat Gustav & Viktor Norén med Floda Spelmän för att spela, vi tipsar er som har möjlighet att göra detsamma! Det kommer garanterat bli ännu en härlig kväll i Uppsala! 

Gustav & Viktor Norén
med Floda Spelmän på
Parksnäckan 31/8 19.00

Brink & Berger arrangerar massor av fler roliga konserter och event runt om i vårt land, nästa artister upp är sådana som Svenska Björnstammen, Hov1 och Melissa Horn för att nämna några. Läs mer om spelningarna här och boka din nästa bästa musikupplevelse! http://brink-berger.se/