Hej Toyota

MUSIK SOM FÖRSTÄRKER UPPLEVELSEN AV ER ANLÄGGNING

Musik är en betydelsefull del av upplevelsen på en bilanläggning. Vi på Royal Streaming har designat musik åt varumärken i över 15 år och under sommaren har vi haft en testpilot hos Toyota Uppsala som vi nu är stolt musikleverantör åt.

Vi har skapat ett sound som är uttänkt i detalj, där musikval och tempo passar det nya interiörkonceptet perfekt. Musiken som spelas är anpassad timme för timme för att stärka kundernas besöksupplevelse, få dem att trivas och stanna längre, men också för att hjälpa er att öka försäljningen.

749kr/mån

Vi har jobbat hårt med att skräddarsy musiken och tidsstyr den timme för timme så att det inte låter på samma sätt när du lämnar in bilen på service på morgonen som efter lunch och fram mot eftermiddagen. Att skruva på både tempo och volym under dagen har varit väldigt framgångsrikt och skapar en skön känsla både hos våra medarbetare och gäster. Vi har valt att ljudsätta alla kundytor förutom själva kundloungen då vi ville att det skulle finnas en tystare yta i bilhallen för att ge gästerna möjlighet att till exempel kunna titta på tvn eller läsa tidningen i lugn och ro. Detta är möjligt genom att rikta högtalarna bort från denna yta. Då högtalarna är monterade i belysningsskenorna stängs de av i samma stund som belysningen släcks och startar på samma sätt under morgonen när kundytorna tänds upp. Jag kan varmt rekommendera Royal Streaming som leverantör.”

Niklas Höglund, Försäljningsdirektör Toyota Uppsala

Vad innehåller kanalen?

 

Kanalen innehåller musik från vår kommersiella katalog som består av all världens musik och artister. För dig som Toyotahandlare innebär det att ni enligt lag behöver betala rättighetsavgifter till Stim och Sami för framförandet av musiken.

 

FÖR MER INFORMATION
Kontakta oss på [email protected]
eller 018-432 03 00

Vad ingår för 749kr?

 

UPPDATERINGAR
Er musikkanal uppdateras med ny musik varje månad.

HÅRDVARA OCH SUPPORT
Vi förser er med vår teknik, antingen en musikbox, vår app eller via länkar beroende på era lokala förutsättningar helt utan kostnad. Vår supportavdelning finns alltid att kontakta och ni har full support på tjänsten och garanti på tekniken.

SAKNAR NI HÖGTALARE?
Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av ljud för offentliga miljöer och retail. Prisbilden beror på butikens storlek och vilket/hur mycket ljud ni önskar. Prata med oss så hjälper vi er att välja högtalarpartner för just er anläggning. 

Efter att med gott resultat implementerat musik på Lexus för tre år sedan för att förstärka känslan ville jag, i samband med det nya interiörkonceptet även ta steget på Toyota. Om vi på Lexus skapade känslan av ”Lyx”, ville vi på Toyota skapa ett ”Happy place”. En annan sak vi valt att lägga till är en högtalare utanför entrén vilket gjort att vi börjar bygga känsla för kunden redan innan de kliver in genom dörren, wow vilken känsla det skapat! Detta kan jag varmt rekommendera.”

Niklas Höglund, Försäljningsdirektör Toyota Uppsala