Vi värmer upp sommarens viktigaste festival!

 
Sommarens hetaste och viktigaste festival kommer till Uppsala på fredag! Vi på Royal Streaming är taggade upp till tänderna och dessutom stolta samarbetspartners till onsdagens förfest på Radission Blu Hotel Uppsala.
Queens of Pop är en ny endagsfestival som jobbar för att lyfta fram kvinnliga popmusiker i rampljuset, på lineupen finns namn som inga mindre än Icona Pop och Zara Larsson. Festivalen är en satsning av Paraply & Curling i samarbete med Live Nation som tillsammans vill bidra till att göra musikscenen mer jämställd.
Initiativet Jämställd festival började år 2012 föra statistik över könsfördelningen på Sveriges största musikfestivaler, det året var endast 17 procent av bokade akter kvinnor. Man skulle kanske tro att vi kommit längre än så idag, speciellt när det fullkomligen kryllar av fantastiskt begåvade kvinnliga popartister i branschen och visst har siffrorna ökat något de senaste åren men det finns fortfarande mycket att jobba på och därför är denna festival välbehövlig och mycket välkommen tycker vi på Royal Streaming.
På onsdag arrangerar Queens of Pop en förfest på Radisson Blu Hotel i Uppsala där vår musikdesigner Sandra Leto värmer upp gästerna med ett DJ-sett i popdrottningars anda inför festivalen.
 

Sandra Leto. DJ, Music Design – Royal Streaming.

– Det ska bli sjukt kul att spela på förfesten, det här är både stort och viktigt för mig och alla tjejer i musikbranschen. Därför ser jag fram emot onsdagens spelning extra mycket och jag är så peppad inför festivalen på fredag, det är en helt galen lineup. Min personliga favorit av artisterna på festivalen är Alma, hon spelas flitigt hos många av mina kunder som jag ansvarar för på Royal Streaming. Jag tycker hon är superball och gör många roliga samarbeten med andra coola brudar, det är verkligen girlpower på skyhög nivå och det är omöjligt för mig att inte gå igång på sådant.  / Sandra Leto.
 
 
 
 
 
 
 
Börja ladda inför fredag redan nu till Queens of Pops officiella playlist!

 
 
Mer information om Queens of Pop Förfest på Radisson Blu Uppsala hittar du här:

https://www.facebook.com/events/2038958256420750/