Vill du jobba hos oss? Vi söker en person till vår Support.

Är du social, strukturerad och lite tekniskt lagd? Vill du jobba med musik och några av Skandinaviens största varumärken?  Då ska du fortsätta läsa.

Royal Streaming levererar musik och tekniska lösningar till butiker världen över och fortsätter att växa. Nu behöver vi fylla på med ytterligare en person till vårt Supportteam.

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå i att via telefon och mail supportera bolagets befintliga och potentiella kunder, aktivt och proaktivt. Till din hjälp har du förutom duktiga kollegor även våra övervakningssystem.
Hos oss är kunden alltid i fokus och du arbetar ständigt mot vårt mål – att få ännu nöjdare kunder. Du strävar alltid efter att hålla den absolut högsta nivån på vår tjänst och framförallt på vår service. Tillsammans med ditt team tar du även hand om våra löpande testprojekt ute hos potentiella kunder och ansvarar sedan för lanseringen när samma testkund blivit vår kund, det vill säga ser till att tekniken fungerar på alla platser.
Din profil
Förutom att du är allmänt tekniskt intresserad, räknar vi med att du är strukturerad och tycker om att lösa problem. För oss är viljan, attityden och inställningen absolut viktigast!
Våra kunder finns i hela världen och därför kräver vi att du har en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och i skrift på både svenska och engelska. Detta är arbetsplatsen för dig som är ansvarsfull, driven och som triggas av att arbeta självständigt i en utåtriktad roll samtidigt som du är en generös och omtyckt lagspelare.
Om oss
Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda som jobbar i en kreativ och inspirerande miljö med korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan alla våra avdelningar. Vi är ett sammansvetsat gäng som alla har musikintresset gemensamt och som brinner för att leverera rätt sound till våra kunder.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast.
Placering är på huvudkontoret i centrala Uppsala.
Intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag: 24/9-2018
Skicka ett personligt brev och din cv till [email protected]
Eventuella frågor besvaras av Emilia Maric, 0704-851 517, [email protected]