Way Out West -gör världen till en lite bättre plats.

Vi tror på musik, vi tror på dess förmåga att påverka oss människor positivt och göra vår tillvaro bättre. Självklart gör vi det, precis som så många andra – annars skulle ju vår verksamhet inte kunna existera.
Ibland dock, när djupare existentiella frågor kommer över en kan man börja tvivla och tänka att det väl är rätt obetydligt och ytligt det vi håller på med, streama musik till butik? Skulle det inte vara bättre och kännas mer meningsfullt att arbeta för att lösa de större världsproblemen än att förse företag med ny musik varje månad, bryr sig ens någon?

Men sen, sen går man på Way Out West och blir åter övertygad om sin tro. Musik är något viktigt! Något som gör världen vackrare och till en bättre plats att leva på. Visst, musik kanske inte kan göra att det blir fred på jorden men, att stå där i publikhavet tillsammans med tusentals människor som alla känner och uttrycker den euforin som uppstår under en riktigt bra konsert, är att ta del av något helt magiskt.

Under en konsert bildas det en gemenskap som är svår att hitta i ett annat forum, Musiken för oss samman, det finns inget Vi och Ni eller Dom mot Oss utan här blir alla En och ja, där och då när musiken slår en, då känns det nog ändå som att den visst skulle kunna skapa Fred på jorden. / Sandra med Musikteamet

Le Royal Music Team

 
Årets Way Out West bjöd verkligen på många grymma konserter. Det var extremt roligt att få se legender som The Cure och Erykah Badu men också skoj och inspirerande att se våra nya favoriter som te x. Jungle och The Parcels spela live. Vi i musikteamet är enade om att Christine & The Queens och The Blaze lämnade störst avtryck på oss, båda spelningarna är några vi sent ska glömma. 
 
Summan av allt; genom att lyfta fram och hylla musiken gör Way Out West världen lite bättre och vi är efter helgen inspirerade att göra det samma genom att fortsätta vårt arbete med att dela den till våra kunder och allmänheten.
 
Om ni missat våra favoriter, gör er själva en tjänst och lyssna nu. Får ni även chansen att se dem live någon gång. -Ta den! 


 
Lyssna till flera av våra favoritartister från WOW 2019 här.